afdeling prefab beton ijzervlechten metselwerken schrijnwerkerij

Enter your keyword

Afdelingen

Bekisten en prefab beton

De prefab beton afdeling van ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het gieten van betonnen sier- en constructie-elementen. Jaarlijks verwerkt JURI zo’n 12.000m³ beton op de werven en in de prefab. Ook andere aannemers maken gebruik van deze dienst. Contacteer koen devisscher voor bijkomende info.

Meer info

Ijzervlechterij

Ter ondersteuning van de beton prefabricatie en de werven, hebben we ook een afdeling ijzervlechten. Wij hebben onze eigen MEP machine voor het automatisch knippen en plooien van wapeningsbeugels en een MEP voor het automatisch knippen en plooien van wapeningsbaren tot diameter 25 mm.

Metaalconstructie

In onze afdeling metaalconstructie worden de staalprofielen voorbereid voor gebruik op de werven. Hier worden de verschillende elementen gezaagd, geboord, gelast en eventueel geschilderd. Gedurende 1 jaar verwerkt JURI nv zo’n 1.200 ton staal.

Meer info

Metselwerken

Naast het gedeelte betonconstructies wordt bij heel wat gebouwen ook gemetst. Hiervoor hebben wij onze eigen afdeling metselwerken. Die kan zonder probleem alle soorten metselwerken aan, zowel binnenmuren als paramentmetselwerk, maar ook gevelbekleding in natuursteen.

Schrijnwerkerij

In onze afdeling schrijnwerk hebben we de nodig machines en kennis voor zowel het constructieschrijnwerk, als het afleveren van speciaal op maat gemaakt meubilair en het plaatsen lichte scheidingswanden. Kijk hier even binnen in onze vernieuwde schrijnwerkerij.

Meer info

Dakwerken

“Elke gebouw heeft een dak boven haar hoofd” en ook hiervoor hebben we de geschikte vakmensen in huis. Zowel asfalt en beplating, platte daken en daken onder helling maken deel uit van onze uitvoeringen.

Loodgieterij en kunststofbewerking

Onze afdeling loodgieterij en kunststofbewerking omvat ondermeer het plaatsen van zowel aanvoer- als afvoerleidingen in beton, metaal of kunststoffen, sanitaire installaties, en verwarmingen. Maar wij maken ook onze eigen kunststofputten en aansluitingen voor rioleringen.

Onderhoud en mechaniek

Onderhoudsmecanicien Juri Zele

Voor ons groot machine- en wagenpark hebben we onze eigen afdeling onderhoud en mechaniek. Deze afdeling heeft sinds 2011 een gloednieuwe ingerichte garage ter beschikking.

Meer info