Assistentieflats te Lembeke - Juri

Enter your keyword

News

Assistentieflats te Lembeke

Goed nieuws voor de bewoners van Lembeke. Vorige week werd het PPS contract getekend tussen de opdrachtgevende overheid OCMW Kaprijke en de private ontwikkelaar/promotor Senior Invest – dhr. Dirk Van Den Hauwe.

Lembeke krijgt er zo op de site van het oude rustoord een aantal assistentieflats bij.

En ja, JURI werd in dit samenwerkingsverband als laureaat aangeduid. Zo hebben we er terug een mooi project in de zorgsector bij.

De openbare aanbesteding werd uitgeschreven door OCMW Kaprijke. JURI maakt als hoofdaannemer deel uit van het samenwerkingsverband dat werd aangegaan met ontwikkelaar/promotor Senior Invest en met Architectenbureau AIKO.

Het ontwerp van de 36 assistentieflats schenkt aandacht aan een aangename binnentuin die aansluiting zal vinden met de kapel. Ook de compactheid van het gebouw met goed gekozen zichtlijnen en de aanwezigheid van terrassen moeten deze site tot een fijne verblijfsplek omtoveren.

Ontdek hier wat extra foto’s en weetjes over dit Lembeekse project.

PS: Op de foto van ondertekening contract staan vlnr OCMW-secretaris Martine Matthijs, OCMW-voorzitter Marnix Seels en Dirk Van Den Hauwe, zaakvoerder Senior Invest.