Daar is em - Juri

Enter your keyword

News

Daar is em

Daar is em, die eerste steen in de Nieuwstraat te Hamme voor project Wuitenhart. Want heet dit project naar de gelijknamige vogel, die bij deze meteen zijn eerste ei legde.  Vrijdagavond werd dit plechtig geopend en zaterdag kwamen reeds een 30-tal koppels hun toekomstig nestje prospecteren of zelfs al in optie nemen. De opkomst van geïnteresseerden afgelopen zaterdag was dan ook mede het goede weer, buiten verwachtingen. Degenen die nog een appartementje willen, zullen er daarom snel bij moeten zijn. Appartementen zijn te koop vanaf 195.000€ excl. kosten. De volledige projectfiche en foto’s vind je hier.

Trouwens, als sprekers op de foto’s  zie je o.a. Burgemeester Herman Veyt en Schepen Frans Van Gaeveren  van de gemeente Hamme, architect Arthur Van Cauwenberghe van architectenbureau Abscis en natuurlijk Juliaan De Bock van Juri. Als je goed kijkt naar de onthulde steen ontdek je meteen ook de andere prominenten op de onthullingsfoto.

Onnodig te stellen dat bij dit groot project heel wat handen en denkwerk te pas kwam.

Zo is de ontwikkelaar SPV Wuitenhart – vennootschap bestaande uit DMI Vastgoed en JURI NV. De aannemer is THV DEMOCO NV – JURI NV. Het concept en ontwerp van de gebouwen is gebeurd door de architectengroep Abscis. Het ontwerp van de omgevingsaanleg werd uitgevoerd door BUUR. En last but not least, de technische ondersteuning gebeurt door het ingenieursbureau ABETEC en het stabiliteitsbureau Provoost.

Verkoop zit in handen van verkoopkantoor Huyzen: bezoek ook even hun infopagina