Juri nv: hoofdsponsor van K. FC VW Hamme - Juri

Enter your keyword

News

Juri nv: hoofdsponsor van K. FC VW Hamme

Juri nv: hoofdsponsor van K. FC VW Hamme

Persbericht: De VW Hamme gaat met nieuwe hoofd- en clubgetrouwe sponsors de hoogste amateurklasse van het Belgisch voetbal in.

De K. FC Vigor Wuitens Hamme begint als kampioen van de voormalige Derde klasse A aan een eerste seizoen in de hoogste klasse van het amateurvoetbal met een structurele versterking en ondersteuning van nieuwe en bestaande partners. Als hoofdsponsors verwelkomt het clubbestuur het algemeen bouwbedrijf JURI nv en A.I.M.S.Tools. Samen met clubgetrouwe andere cosponsors maken deze bedrijven het de club mogelijk haar sportieve ambities uit te bouwen en bovendien staan zij ons met raad en daad bij om in de professionalisering van de vereniging verdere stappen te zetten.

Extra ruggensteun en kracht uit de bedrijfswereld

Voor een professioneel gerunde sportclub is het belangrijk zowel financiële steun als ervaring te kunnen aantrekken. In dit opzicht zijn wij dan ook trots op de keuze van JURI nv om de komende drie jaar als hoofdsponsor te willen fungeren.

JURI nv is een algemeen bouwbedrijf uit het Zeelse dat vooral sterk is in woon- en zorgcentra, appartementsgebouwen en handelspanden. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over een stevig portfolio in utiliteits- en industriebouw.

Juliaan de Bock, oprichter van JURI nv: “Wij kozen bewust voor een sponsoring van Vigor Wuitens Hamme. Enerzijds omdat wij als familiebedrijf het voetbal sinds jaar en dag genegen zijn. Een bewijs hiervan is onze steun aan landskampioen Futsal club Halle Gooik. Maar anderzijds hebben wij als bedrijf in de regio ook een sociale rol te vervullen. We staan graag dicht bij onze werknemers en projecten (waaronder ‘Hamme 2020, Nieuwstraat’) en hopen dan ook dat onze steun voor deze mooie voetbalclub uit de streek extra mensen naar onze firma kan aantrekken.”

 

A.I.M.S Tools is onze tweede belangrijke, nieuwe topsponsor.

Deze groothandel / totaalleverancier uit Temse is actief in diverse domeinen, voornamelijk toegespitst naar bouw en industrie voor gereedschappen, ijzerwaren, persoonlijke beschermingsmiddelen enz.

Particulieren kunnen ook terecht op hun online webwinkel ( aimstools.be ) .

Het bedrijf is in de voetbalsport reeds actief als sponsor van de eersteklasser Waasland-Beveren, ervaring waarvan wij hopen veel te kunnen leren.

Gewaardeerde bedrijven die de VWH als cosponsor blijven steunen

HOUT VANDEWALLE is een voetbalminnend bedrijf met gevestigde faam dat in het gemeentelijk voetbalstadion van Hamme sinds jaar en dag prominent aanwezig is met de slogan ‘ Hout bestellen? Vandewalle bellen!’. De naam van de firma komt op de rugzijde van de spelersshirts.

IMMOBOUW BART, de bekende Hamse vastgoedmakelaar met BIV-erkenning krijgt naamvermelding op de rugzijde van de shirts. Hij is ook mede-shirtsponsor van de jeugdploegen en een van de trouwe adverteerders in het clubblad ‘De VW’er’ dat bij iedere thuiswedstrijd wordt aangeboden tegen de symbolische prijs van 1 euro die volledig ten goede komt aan de jeugdwerking. Van een sponsor met clubliefde gesproken!

Belgaze is de firmanaam die zal voorkomen op de mouwen van de spelersshirts. Belgaze is het bedrijf van Ersoy Özen, gespecialiseerd in de aanleg van leidingen allerhande en bestratingswerken. De firma werkt in hoofdzaak in opdracht van de grote nutsbedrijven (water, gas, elektriciteit) in de regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen, maar ook industriële en particuliere opdrachtgevers kunnen er terecht. Het Belgaze-team werd vorig seizoen vaak opgemerkt als deelnemer aan de footlunches.

Gs Solutions komt vooraan op de spelersbroekjes. Het Hamse installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle elektriciteits- en aanverwante werken was de jongste seizoenen hoofdsponsor van de club. Wij zijn heel fier en blij dat het bedrijf op zijn eerdere beslissing om als sponsor te stoppen is teruggekomen en besloten heeft zijn samenwerking met de club verder te zetten!

De kledijsponsors voor de jeugdwerking zijn:

Garage Willems Toyota , erkend verdeler met verkooppunten en ateliers in Hamme en Lokeren. Ondernemers en particulieren vinden er het hele Toyota-gamma inclusief tweedehandswagens met garantie. De naam van deze trouwe sponsor komt op de frontzijde van de spelersshirts.

Immobouw Bart komt op de rugzijde van de shirts.  Deze Hamse vastgoedmakelaar is als VW-sponsor omzeggens alomtegenwoordig.

Uiteraard blijft het sportkledijbedrijf JOMA zorgen voor de outfit van alle VW-teams.

De club wil hierbij alle geciteerde maar ook de vele andere sponsors uitdrukkelijk danken voor hun steun.

Forza Vigor!

(Einde persbericht)

De K. FC Vigor Wuitens Hamme vandaag

De VW Hamme is in het Belgisch voetbalbestel een naam met weerklank. De club bestaat straks 110 jaar en speelde de jongste vijftig jaar op enkele seizoenen na steeds in een nationale competitie. In het seizoen 2016-’17 spelen de blauw-zwarten als kampioen van de voormalige Derde klasse A in de nieuwe hoogste reeks van het amateurvoetbal, de enige die met vertegenwoordigers uit vier Vlaamse en twee Waalse provincies, annex een club uit het Brussels hoofdstedelijk gewest, een nationaal karakter behoudt.