Koperbegeleiding, Juri ontwerpt mee jouw droomwoning: Juri.be

Enter your keyword

News

Onze koperbegeleiders aan het woord

Dag in dag uit zetten onze koperbegeleiders Sven en Rose zich in om kopers hun woning en droomappartement af te werken en te personaliseren. Van vloeren, belichting tot keukens kiezen, dit duo begeleidt de koper op een persoonlijke manier en geeft hen de nodige informatie om tot een juiste beslissing te komen.

Ben je benieuwd hoe ze dit aanpakken? Lees hieronder het interview:

“Als kopersbegeleider is empathie hebben cruciaal”

Zeven jaar geleden koos Juri ervoor om kopersbegeleiding aan te bieden. Rose en Sven doen er elke dag opnieuw alles aan om kopers hun droomappartement te geven. Hoe ze hun job ervaren, kan je hier lezen.

Wat maakt de job boeiend voor jullie?

Rose: Je komt veel mensen tegen met verschillende karakters. Van jonge mensen die voor de eerste keer een appartement kopen tot oudere personen die een woning kopen als investering. Dat is een totaal andere benadering en ervaring.

Wat doe je als klanten met onrealistische ideeën aankomen?

Sven: We proberen onrealistische verwachtingen bij te stellen, maar uiteindelijk ligt de beslissing bij de klant. Wij kunnen adviseren en weerleggen, maar als de klant een beslissing maakt tegen ons advies in, leggen we ons daar bij neer.

Wat zijn de kwaliteiten van een goede kopersbegeleider?

Sven: Het is belangrijk als kopersbegeleider om empathisch te zijn. We moeten begrijpen welk type persoon er voor ons zit om gericht advies te geven. Daarbovenop moeten we technische kennis kunnen vertalen naar menselijke en begrijpelijke taal.

Zoals je hoort, ben je in goede handen bij Rose en Sven!