NIEUWE MARKT Hamme, een samenwerking tussen Juri en Democo

Enter your keyword

News

Nieuwe markt Hamme

Knap filmpje dat haarfijn uitlegt wat de plannen voor de Markt in Hamme zijn. Zo bouwt Juri samen met Democo aan een nieuwe academie, bibliotheek, een evenementenplein en meerdere woongelegenheden. Ook handelsruimtes en kantoorruimtes mét ondergrondse parking maken deel uit van deze realisatie. 
Onze eigenste @BartHuylenbroeck vertelt hoe bij de bouw rekening wordt gehouden met comfort, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Maar andere hoofdrolspelers in dit verhaal zoals burgemeester @HermanVijt, standbouwkundige @Jan Hamerlinck, @FrankVankerckhove Partner van Abscis architecten en @NathalieBisschops en @ThibaudDemot van Ciril, vertellen je hoe we samen de markt van Hamme nieuw leven in gaan blazen. Ontdek zo het groene karakter, de nieuwe Delhaize, de daktuinen, de kapeltuin en het nieuwe marktplein zelf natuurlijk. 
‘Must see’ voor elkeen die Hamme genegen is.

Bij deze uitvoering voor Gemeente Hamme // AGB Hamse Investeringsmaatschappij, naar het ontwerp van Abscis Architecten bvba staat kwaliteit centraal. Ontdek hier meer over Marktplein Hamme