Openwervendag: een groot succes! - Juri

Enter your keyword

News

Openwervendag: een groot succes!

Afgelopen weekend steeg het kwik tot een aangename 25°C en dit luidde de start in van Openwervendag. THV DEMOCO NV – JURI NV gaven aan alle geïnteresseerden de kans om kennis te maken met project Hamme 2020 – deelproject Nieuwstraat en om een bezoek te brengen aan het Nieuw Administratief Centrum, de Ondergrondse Parking en de appartementen van Residentie Wuitenhart.

In de vroege ochtend genoten de buurtbewoners, het gemeentebestuur en College van Burgemeester en Schepenen van een persoonlijke rondleiding op de werf en om 10u werd het officiële startschot gegeven. Er waren 3 bewegwijzerde rondgangen op de site, voorzien van beeldmateriaal. Op die manier konden de bezoekers de stappen van het bouwproces meemaken en kon de Hammenaar op de oude foto’s bekijken ‘hoe het vroeger was’.

De bezoekers werden na hun rondgang uiteraard getrakteerd op een hapje en een drankje. Met het warme weer vielen de biertjes van Vicaris zeer in de smaak. De hongerigen konden terecht bij de foodtruck van Copperdog om een special hotdog ‘Wuiten’ of ‘Viking’ te proeven. De zonnekloppers konden genieten van ons buitenterras en degenen die afkoeling wensten, konden voor een rondgang in de ondergrondse parking terecht of binnen vertoeven in de koele ontvangstruimte.

Voor aanvang van Openwervendag werd reeds 40% van de Tweede fase verkocht. Na het overweldigend succes van deze zonovergoten dag, hopen we dat de 100% snel gehaald wordt. Zowel de bezoekers als de werfparticipanten blikken terug op een geslaagde dag.

Tot volgend jaar!