't Spelthof Binkom - Juri

Enter your keyword

’t Spelthof Binkom

’t Spelthof Binkom

  • portfolio

Project info:

Uitbreiding en renovatie van bestaand WZC & gedeelte schilderwerken betonnen gevel.

Bouwheer
Sense Development
Architect:
Laurijssens Architect
Categorie
Woon-zorgcentrum
Locatie
Binkom

Woonzorgcentrum ’t Spelthof is een modern woonzorgcentrum met 90 eenpersoonskamers. De residentie ligt net buiten de dorpskom van Binkom (Lubbeek), omringd door velden, bomen en twee vijvers. De bewoners genieten dus van een groene omgeving en de rust die er bij hoort. Juri voert renovaties uit en staat in voor de uitbreiding van deze voorziening. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Sense Development en naar het ontwerp van Laurijssens Architect.

Juri voert 3 verschillende onderdelen van het project gelijktijdig uit.

  • Nieuwbouw van een bijkomende 3e vleugel, bestaande uit 3 bouwlagen.
  • Grondige renovatie van een bestaande vleugel bestaande uit 2 bouwlagen, met een uitbreiding in houtskeletbouw als 3e bouwlaag.
  • Gevelschilderwerken van een bestaande vleugel bestaande uit 3 bouwlagen.