Partnerships - Juri

Enter your keyword

Partnerships

KFC Eendracht Zele

logo Eendracht Zele

Alle info op www.eendrachtzele.be

Als Zeels, sportief bedrijf steunen we graag de lokale sportverenigingen.

KFC Eendracht Zele heeft een sterke jeugdwerking en de juiste mentaliteit. We dragen de club en de jeugd dan ook een warm hart toe. Onze steun meer dan waardig.

KFC Hamme Vigor Wuitens

logo VW Hamme

Alle info op www.vwhamme.be

De Koninklijke Football Club Vigor Wuitens Hamme klinkt de officiële benaming, maar in voetballand is iedereen vertrouwd met de naam Vigor, Latijn voor (levens)kracht en overdrachtelijk voor aanzien.  De wuiten wordt aanzien als een guitige en slimme vogel. Met zo een naamgeving kan Juri deze ploeg alleen maar met hart en ziel steunen.

KFC Heikant

logo KFC Heikant Zele

Info: www.kfcheikant.be

KFC Heikant is in de eerste plaats een familiale club, eentje waar iedereen zich thuis voelt. Een club waar niet alleen de sport maar ook het sociale gebeuren centraal staan. Een club met oog voor de ontwikkeling van voetbalkwaliteiten, maar ook voor de plezierbeleving van elke speler, jong én oud.

Volley Team Real Wetteren

logo VT Real Wetteren

Alle info op:  www.vtrealwetteren.org

Volley Team Real is een dynamische volleybalclub met veel aandacht voor de jeugd die de teamspirit op en naast het terrein voorop stelt.

Fundamentele waarden als persoonlijke groei, ontwikkeling en optimale ontplooiing van ieders talenten vormen een algemene noemer met de visie van Juri.

Scouts en Gidsen Afdeling Zele

logo scouts en gidsen zele

Alle info op www.scoutsengidsenzele.be

De jeugdbeweging in Zele bestaat intussen al meer dan 80 jaar dankzij een niet-aflatende inzet voor inwoners en omgeving, met mooie acties en een doordachte werkingsmethode. Een lokaal engagement en een jeugdwerking op basis van 5 pijlers (engagement, zelfwerkzaamheid, medebeheer, ploegwerk en dienst) die beslist onze steun meer dan verdient.

Siluskip Zele Rope Skipping

logo XL Rope & Dance

Alle info op www.xlropedance.be

Rope skipping club Siluskip startte op onder de hoede van turnkring St. Lutgardis en groeide uit tot een club die de wereld verbaast met uitzonderlijk getalenteerde skippers. In deze intensieve sport spelen waarden zoals bekwaamheid en betrouwbaarheid een grote rol. Juri steunt trots deze topsporters uit Zele, Berlare en Lokeren.

Hockey Lokeren

logo hockey lokeren

Alle info op:  www.hockeylokeren.be

Teamspirit en ondernemerschap. Daar staat Hockey Lokeren voor. Zo slaagde deze club er in om in een recordtempo enkele honderden leden, een clubhuis en twee top hockey velden aan te leggen. Een meerwaarde voor de Lokerse sport, maar ook een toonbeeld van lef, doorzetting en groepskracht. Zoals onze JURI spirit dus. #weareJuri