Partnerships - Juri

Enter your keyword

Partnerships

KFC Heikant // Eendracht Zele

Info: kfc heikant // Eendracht Zele

Als Zeels, sportief bedrijf steunen we graag de lokale sportverenigingen.

De jeugd van zowel KFC Heikant en Eendracht Zele dragen we dan ook een warm hart toe. Twee lokale voetbalploegen, met de juiste mentaliteit. Onze steun meer dan waardig.

Basketbalploeg BBC te Zele

Alle info op www.bbczele.be

Juri vindt het belangrijk om ook lokaal dichtbij de mensen te staan. Daarnaast is doelgericht werken één van de sterke waarden van de firma. Basketbal sluit perfect bij deze waarden aan.

Vandaar onze steun aan de 3de Provenciale Heren A van Zele.

 

 

Siluskip Zele Rope Skipping

Ropeskipping_juri_PK 2015-2016

Alle info op xlropedance.be

Onder de hoede van de Sint-Lutgardis turnkring werd in 1992 een toen nog zeer jonge sport opgestart : rope skipping. Siluskip groeide uit tot een club binnen de club en verbaast tot op vandaag nog steeds de wereld met uitzonderlijk getalenteerde skippers.

In deze intensieve sport spelen waarden zoals bekwaamheid en betrouwbaarheid een grote rol. Je moet hierbij kunnen rekenen op je team en coaches. Juri steunt trots deze topsporters uit Zele, Berlare en Lokeren!

K.F.C. Hamme Vigor Wuitens

Hamme vigor wuitens

Alle info op www.vwhamme.be

Sedert de eerste voetbalmatch in Hamme in clubverband in april 1908, volgden er in ruim een eeuw duizenden memorabele wedstrijden. Sinds de fusie met de Jonge Wuitens in 1973, luidt de officiële benaming van stamnummer 211 voluit Koninklijke Football Club Vigor Wuitens Hamme, maar in voetballand is iedereen vertrouwd met de naam Vigor, Latijn voor (levens)kracht en overdrachtelijk voor aanzien.  De wuiten wordt aanzien als een guitige en slimme vogel.

Met zo een naamgeving kan Juri deze ploeg alleen maar met hart en ziel steunen.