Partnerships - Juri

Enter your keyword

Partnerships

Futsal Project Halle Gooik

zaalvoetbal juri gooik halle

Info: futsalprojecthallegooik.be

Van een palmares gesproken…

Landskampioen 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018
Bekerwinnaar 2014-2015, 2015-2016, 2017-2018
Supercup 2016, 2017, 2018
Overseas Supercup 2018
Benecup 2015, 2016
Kampioen 2e Nationale 2012-2013
Kampioen 2e Nat. beloften 2012-2013
Kampioen 2e Nat. beloften 2011-2012
Kampioen 3e Nationale 2010-2011

Hard werken wordt zoals steeds beloond. Een spirit die past bij Juri.

Basketbalploeg BBC te Zele

Untitled design-8

Alle info op www.bbczele.be

Juri vindt het belangrijk om ook lokaal dichtbij de mensen te staan. Daarnaast is doelgericht werken één van de sterke waarden van de firma. Basketbal sluit perfect bij deze waarden aan.

Vandaar onze steun aan de 3de Provenciale Heren A van Zele.

 

 

Siluskip Zele Rope Skipping

Ropeskipping_juri_PK 2015-2016

Alle info op xlropedance.be

Onder de hoede van de Sint-Lutgardis turnkring werd in 1992 een toen nog zeer jonge sport opgestart : rope skipping. Siluskip groeide uit tot een club binnen de club en verbaast tot op vandaag nog steeds de wereld met uitzonderlijk getalenteerde skippers.

In deze intensieve sport spelen waarden zoals bekwaamheid en betrouwbaarheid een grote rol. Je moet hierbij kunnen rekenen op je team en coaches. Juri steunt trots deze topsporters uit Zele, Berlare en Lokeren!

K.F.C. Hamme Vigor Wuitens

Hamme vigor wuitens

Alle info op www.vwhamme.be

Sedert de eerste voetbalmatch in Hamme in clubverband in april 1908, volgden er in ruim een eeuw duizenden memorabele wedstrijden. Sinds de fusie met de Jonge Wuitens in 1973, luidt de officiële benaming van stamnummer 211 voluit Koninklijke Football Club Vigor Wuitens Hamme, maar in voetballand is iedereen vertrouwd met de naam Vigor, Latijn voor (levens)kracht en overdrachtelijk voor aanzien.  De wuiten wordt aanzien als een guitige en slimme vogel.

Met zo een naamgeving kan Juri deze ploeg alleen maar met hart en ziel steunen.